W10 Guest Crashes After Nvidia GRID K2 GPU Pass-Through

This post was originally published on this site

Hello VMware-ers,

 

I’ve struggled with this GPU issue for a while. See my setup below, and let me know if anyone has any ideas!

 

Problem: Any sort of stress on the GPU and it crashes the guest, and restarts. In order to utilize the GPU after the crash (even running shell commands in esxi host), require you to reboot the host. Small memory dumps are uploaded below. With the GPU/VM in pass-through, I have to use VNC to login.

 

Thank you for any help/suggestions!

 

ESXi Host #1 ver. 6.5

Dell Precision T5600
Bios: Latest

RAM: 24GB
Multiple SSD/HDDs
PCIe Slot 1 Nvidia GRID K2 (ECC off, nvidia-sme looks good)

PCIe Slot 5 Nvidia Quadro K600 (set as primary video card in BIOS)

Latest matching Nvidia drivers for host (injected as .VIB) and guest

vSphere Enterprise Plus license

 

ESXi Host #2 ver. 6.5

Intel NUC

Assorted VM’s, including vCenter server. (Deployed via GUI installer)

vSphere Enterprise Plus license

 

vCenter Server ver. 7.0

Server 7 Standard

 

Virtual Machine with vGPU assigned (installed on ESXi host #1)

Windows 10 Enterprise LTSC ver. 1809

Nvidia GRID vGPU grid_k220q (have tried k200 and k280q)

Nested Virtualization Enabled

Latest VM Tools installed (ver. 10272)

hypervisor.cpuid.v0 = FALSE

 

2020-09-15 10_41_30-Window.png

2020-09-15 10_40_56-Window.png

 

2020-09-15 10_33_34-Window.png

 

 

Virtual Total for minidump

 

Message was edited by: Ryan (added photos)

 

Message was edited by: Ryan (updated title)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.